Afromines Yume Wa Yokoku

Nella

Nella on Jehun tyttö, syntynyt Afromines kennelissä 2014. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita ei tältäkään neidolta puutu, virtaa olisi vaikka muille jakaa, onneksi sisällä osaa rauhoittua. 

Nella on varsinainen pikkusöpöläinen, tunkee syliin, ja vieraidenkin ihmisten tykö. Se kuuntelee herkällä korvalla mitä ihmiset käskevät, mutta eurasiermaiseen tapaan itsepäisyys välillä voittaa, ja sitten on ihan sama mitä sille huutelee, se on korvat luimuun ja menoksi! Pentuna Nella oli oikea tornado, eurasierit eivät yleensä aiheuta kasvuiässäkään suurta tuhoa, mutta tämän naskalit ovat kyllä olleet ahkerassa käytössä. Nella asustelee puoliveljensä Toivon kaverina, ja ilmeisesti kun Toivo ei ole koskaan tuhonnut oikein mitään, niin Nella on sitten hoitanut senkin osuuden... 

Leikkii edelleen mielellään leluilla, kepeillä ja vaikka millä. Nellalla synkkaakin hyvin Askin kanssa, joka on myös poikkeuksellisen leikkisä eurasier. Kun Nella kyläilee, tämä pari viilettää keppi suussa ympäri metsää, toinen toistaan jahdaten ja taklaten.

Nella on Dhunga K pentueen emä. Koska Nella asuu puoliveljensä Toivon kanssa ja varsinaisella emännällä ei ole tarkoitus teettää sillä pentuja, Nella steriloitiin.

Nellan tiedot koiranetissä.

2016

2015

2016